Середа, 24.04.2024, 09.28.16
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2011 » Лютий » 10 » Благодійна акція з нагоди закінчення Різдвяних свят
02.59.28
Благодійна акція з нагоди закінчення Різдвяних свят

«Возвеселімся всі разом нині…»

Під такою назвою на закінчення Різдвяних свят пройшла у Житомирі благодійна акція ініційована сестрами Свято-Введенського жіночого монастиря ЧСВВ та парафією святого Василія Великого за підтримки парафії святого Івана Хрестителя з Ню-Арку (США).

Вже стало доброю традицією житомирських греко-католиків робити добрі справи під час великих Церковних свят, а особливо на Різдво та Великдень. Цей рік не став виключенням. Протягом різдвяного посту наші парафіяни щедро наповнювали «Кошик добрих справ» своїми пожертвами, заощаджуючи на розвагах та зайвих харчах, тим самим даючи змогу розділити свій надлишок з потребуючими. Завдяки заощадженим коштам ми змогли придбати та передати дітям з особливими потребами Житомирської спеціалізованої школи-інтернату №9 новенький DVD-програвач та комплект м’ячів. Як завжди, це принесло дітям велику радість. Але це ще було не все. Цього року до акції приєднались і сестри-василіянки. За підтримки українців з далекої Америки найбільш потребуючі діти отримали новенький одяг: куртки, светри, штани, рукавички та шапочки. Дитячій радості на було меж. Вітаючи дітей з Різдвяними святами, настоятелька Свято-Введенського монастиря сестра Назарія Михайлюк, ЧСВВ, заохочувала діток любити Бога і ближніх, бо любов на світі є найбільшим таїнством і найкращою рисою людини, бо саме завдяки любові ми стаємо подібними до Бога, і саме завдяки любові стала можливою ця акція.

Також акція була проведена у Житомирській обласній дитячій лікарні. Ми завітали у онкогематологічне та ортопедично-травматологічне відділення. Нам вдалося передати до ігрових кімнат цих відділень по кілька ящиків нових іграшок, які придбали наші брати з-за океану. Особливо потребуючим дітям також дісталися персональні подарунки. «Нехай завжди серця цих дітей будуть переповнені радістю та любов’ю!» - сказала на прощання сестра Назарія.


Категорія: Новини парафії | Переглядів: 950 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів