П`ятниця, 29.03.2024, 12.35.15
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2017 » Квітень » 10 » Благодійний фонд «Карітас-Київ» підтримав недільну школу при нашій парафії
21.58.49
Благодійний фонд «Карітас-Київ» підтримав недільну школу при нашій парафії

Недільна школа при нашій парафії почала свою роботу у 2000 році. Розпочав заняття у школі отець Віталій Сидорук. В перші роки існування школи заняття проводилися одною групою за програмою «Діти Світла». З часом активні парафіяни почали проводити заняття у театральному гуртку та гуртку церковного співу. Однак активна праця з дітьми почалася з приходом до нас у 2005 році сестер Чину святого Василія Великого. Сьогодні заняття проводяться як при нашому храмі так і у монастирі сестер-Василіянок.

Недільна школа є початковою формою релігійної освіти. Наставники ставлять собі за мету виховувати учнів у дусі євангельських заповідей для того, щоб Слово Боже ставало способом їхнього життя.

Окрім вивчення катехизму та Святого Письма діти мають змогу навчатися в іконописній школи, займатися писанкарством, відвідувати гурток художньої ручної праці та театральну студію.

З кожним роком наша школа набуває все більшої популярності серед дітей. Особливим напрямком праці є заняття з дітьми з малозабезпечених та проблемних родин, соціальними сиротами. Враховуючи цю ділянку праці, благодійний фонд «Карітас-Київ» завдяки жертводавцям надав значну допомогу нашій школі, що дало можливість залучити до опіки більше дітей з проблемних родин. Так за надані кошти було закуплено фарби, пензлики, дошки та інше приладдя для іконописної школи, набори для писанкарства, матеріали та приладдя для художньої творчості.

Щиро дякуємо нашим жертводавцям. Маємо надію, що завдяки Вашій допомозі ще більше дітей зможуть відкрити свої таланти.

 

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 1015 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів