П`ятниця, 19.04.2024, 01.51.22
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2016 » Червень » 13 » Літо з Богом – у Житомирі пройшли «Веселі канікули»
15.08.48
Літо з Богом – у Житомирі пройшли «Веселі канікули»

Літо – веселий час який з нетерпінням чекає дітвора. Дуже добре відпочивати в цей час з друзями, а ще краще у веселій компанії та з Богом. Саме тому вже декілька років поспіль маленькі житомирські християни збираються разом біля церкви щоби відпочити, помолитися, краще пізнати себе та навколишній світ, знайти нових друзів.

Цьогорічний табір був особливим з декількох причин. По-перше він проходив у рамках святкування  року Божого милосердя та мав назву «Милосердні як Отець», а по-друге він був англомовним.

Проходив табір з 6 по 11 червня в Свято-Введенському монастирі сестер Василіянок у Житомирі, а його проведення саме у такому форматі зініціювали сестри Василіянки зі США, а саме сетра Йоанна Сослер.

У таборі взяли участь кількадесят дітей з житомирських парафій УГКЦ, а також з району близько монастиря. Діти щодня мали заняття англійської мови, які провадили сестра Йоанна при допомозі волонтерів Дені та Майкл з м. Пітсбург, США. Основою табору була щоденна Свята Літургія та катехитичні науки, також переважно англійською мовою. Не бракувало дітям веселощів та розваг, спортивних ігор.

На завершення організатори табору провели вечір талантів, де кожен учасник виявив свої здібності та творчість. Кожна група представляла виставу на тематику милосердя англійською мовою.

Ділячись враженнями, діти були дуже вдячними і щасливими від щоденного перебування разом в молитві, навчанні та розвагах. Як завжди, було важко розлучатися. Маємо надію незабаром зустрітися знову в колі веселих друзів та як завжди з Богом.

Категорія: Новини парафії | Переглядів: 2392 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 myrosja  
0
на мою думку такі табори треба влаштовувати частіше

Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів