Четвер, 25.04.2024, 23.54.42
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2010 » Вересень » 19 » Ти особливий - Ніколи не забувай це!
02.16.11
Ти особливий - Ніколи не забувай це!

Ти особливий!

"Відомий оратор почав свій семінар, тримаючи новеньку 100-доларову банкноту. У залі, серед 200 слухачів, він запитав:" Хто б хотів дістати цих 100 доларів? "Руки почали підніматися вгору.

Тоді він сказав: "Я збираюся дати цих 100 доларів одному з вас, але спочатку дозвольте мені зробити це. Він став м'яти  банкноту. Потім він запитав:" Хто ще хоче її отримати? "Усі руки були підняті.

Тоді  він сказав: "Ну що ж, тоді я зроблю це?" І він кинув банкноту на землю і почав топтати й бруднити її підошвами своїх черевиків. Він підняв її, м'яту і брудну. "Ну, хто ще хоче?" Тим не менше руки присутніх були підняті.

"Друзі мої, ми всі отримали дуже цінний урок. Незалежно від того, що було зроблено з грошима, ви все ж хотіли їх отримати, тому що вони не зменшилися у ціні. Ця купюра все ще коштує 100 доларів.

"Багато разів у нашому житті, ми падали, м'яті, на землю і в бруд, через рішення, які ми робимо, і обставини, які зустрічаються на нашому шляху. Ми вважаємо, що ми тепер нічого не варті.

"Але незалежно від того, що сталося і що станеться, ви ніколи не втратите своє значення. Брудні або чисті, зім'яті й потоптані, ви все ще є безцінними для тих, хто любить вас. Цінність нашого життя полягає не в тому, що ми робимо або що ми знаємо, але хто ми є.

Ти особливий - Ніколи не забувай це!


Категорія: Мудрі думки | Переглядів: 1858 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів