Четвер, 28.03.2024, 22.35.32
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2016 » Квітень » 17 » У Житомирі пройшов третій з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства
23.06.46
У Житомирі пройшов третій з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства

16 квітня, в Акафістову суботу, пройшов третій з’їзд парафіяльних спільнот руху «Матері в молитві» Житомирського протопресвітерства. Цього року матерів приймала житомирська спільнота.

Після реєстрації та короткого спілкування учасники з’їзду взяли участь у Святій Літургії, яку відслужив протопресвітер Житомирського протопресвітерства протоієрей Віталій Сидорук. У своєму слові, зверненому до присутніх матерів, священик закликав жінок стати у своїх родинах зразком та прикладом святості, яка приходить до нас через наслідування Христа, у любові, яка виливається через наші серця на всіх присутніх, і в першу чергу на наші родини.

Опісля, віддаючи себе та свої родини під покров Божої Матері, усі присутні співали Акафіст до Пресвятої Богородиці, який очолив ієрей Остап Дудак, сотрудник парафії святого Василія Великого. Протягом дня усі бажаючі також могли приступити до сповіді.

Після обіду, учасниці з’їзду пройшли разом «Хресну дорогу», мали духовні розважання, спільну молитву та ділилися своїми свідченнями. Також отець Віталій дав духовну науку про роль жінки у родині на основі текстів Святого Письма, де закликав не боятися довіритися Богові, зрозуміти Його волю щодо нас та наших родин, не боятися любити та поглиблювати свою віру.

Завершилася зустріч духовним концертом-розважанням та спільним чаюванням.

Категорія: Новини протопресвітерства | Переглядів: 2813 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів