Субота, 20.04.2024, 14.36.53
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2013 » Квітень » 21 » У Житомирі відбулися великопосні молодіжні реколекції
17.59.16
У Житомирі відбулися великопосні молодіжні реколекції

Перечитуючи Святе Письмо, ми зустрічаємо юнака, який приходить до Христа із запитанням: «Учителю благий, що мені робити, щоб успадкувати життя вічне?» (Євангеліє від Марка 10: 17). Опісля Христос подав йому можливість перевірити ставлення до свого життя на основі Заповідей Божих. 

У наш час молода людина-християнин, не рідко приступає до Господа із таким запитанням  для того, щоб якомога краще реалізувати себе у своєму покликанні. Христос закликає через сою Обручницю-Церкву поглянути в реальність свого життя: оцінити, переосмислити і виправити те, що пригнічує дух. Саме тому, прислуховуючись до такого заклику, 13-14 квітня, за сприяння молодіжної комісії Київської архиєпархії,  у  Житомирі відбулися реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства. Духовні науки, які проходили у монастирі сестер Бенедиктинок, перейшли більш ніж 30 молодих людей деканату з парафій Житомира ,Бердичіва,  смт. Вакуленчук, юнаки і дівчата Житомирської Станиці скаутської організації «ПЛАСТ». Проводив реколекції о. Віталій Марцинюк, голова молодіжної комісії Київської Ахиєпархії, парох парафії святого великомученика Димитрія, міста Фастів разом із студентом Львівської Духовної семінарії бр. Василем Золотим. 

Протягом двох днів молодь мала можливість чути духовні науки, темою яких стало значення віри в сучасному житті. В програмі реколекцій також були молитва, розважання, нічні чування, ігри тощо.

На завершення реколекцій молодь ПЛАСТу розповіла про свою організацію, а о. Ігор Гріщенко, організатор реколекцій, подякував усім за спільно проведений час і побажав плекати те, що тут було засіяне, для того, щоб здобути Вічне Життя.

Категорія: Новини протопресвітерства | Переглядів: 2097 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів