Четвер, 25.04.2024, 06.54.03
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2012 » Січень » 9 » В Житомирі покажуть “Різдво родини Куп’єлло” – п’яту, ювілейну виставу, монашого театру «В каптурах…»
00.54.43
В Житомирі покажуть “Різдво родини Куп’єлло” – п’яту, ювілейну виставу, монашого театру «В каптурах…»

Людина живе у своєму закритому світі, з особливою світобудовою та ієрархією цінностей. Чоловік, дружина, діти, квартира, кіт, робота, супермаркет, друзі… є фрагментами мозаїки життя. Це форма сакралізованої профанності, яка створює відчуття безпеки і захищеності. Сакральність, яка штовхає в обійми відчаю і порожнечі.

Людина творець світу та вбивця Бога. Створила пекло на землі, в своїй сім’ї, в своєму серці… Бог загубився в побутовій метушні.

Воплочення, життя, смерть Ісуса Христа… не є безглуздою подією попри всю свою нераціональність. Це швидше таємниця, яка штовхає до внутрішнього неспокою і руйнації фантомного реальності. Подія, що змінила історію. Але чи змінила вона людину?

"Різдво родини Куп’єлло” — п’ята, ювілейна вистава, монашого театру «В каптурах…». Прості, але глибокі роздуми автора Едуардо де Філіппо над життям однієї італійської сім’ї на передодні Різдва. Життя – не театр, без антрактів і репетицій, але радість і трагізм переповнюють його щодня. Режисер Дмитро Бартков, разом з акторами-монахами, експериментують та роздумують над життям героїв, життям сім’ї, шукають у втраченій сучасності сліди Бога. Що знайдуть вони? Куди приведе їх ненаситне прагнення правди? Народження Бога історія чи сучасність?

Запрошуємо Вас зануритись з нами у світ людського існування, у пошук відповідей на фундаментальні питання людського життя, відвідавши виставу "Різдво родини Куп’єлло”.

Прем’єра вистави відбулася 8 січня в семінарії Отців Василіян в Брюховичах, також бажаючі матимуть можливість переглянути виставу у різних містах України як на Заході так і на Сході.

В Житомирі виставу можна буде побачити у четвер, 12 січня о 17:00 в приміщенні Житомирського палацу культури за адресою: м. Житомир, вул. 1го Травня 12/5. ВХІД ВІЛЬНИЙ.


Категорія: Новини парафії | Переглядів: 931 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів