Четвер, 25.04.2024, 02.08.41
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2011 » Квітень » 5 » Великопосні реколекції для молоді
23.51.38
Великопосні реколекції для молоді

2 та 3 квітня у монастирі «Непорочного зачаття Матері Божої» сестер Бенедиктинок, що у Житомирі вперше відбулися реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства. Учасниками днів духовної віднови стали 25 юнаків та дівчат з парафій св. Василія Великого (м. Житомир), св. священномученика Йосафата (м. Бердичів), св. Миколая (с. Жежелів), Різдва Пресвятої Богородиці (с. Вербівка) та св. апостолів Петра і Павла (смт. Вакуленчук). Темами духовних наук, які проводили священики Віталій Сидорук,  Ігор Гріщенко та сестра Бернадета ЧСВВ, були: «Історія спасіння і моя роль у ній», «Молитва», «Святі Тайни: Сповідь та Євхаристія». Реколекційна программа окрім наук складалася із молитов, розважань, вивчення релігійних пісень, перегляду фільму «Притчі». Сестри-господині радо розповіли усім про свій монастир та провели екскурсію. Також усі бажаючі мали можливість приступити до святої Тайни Сповіді.

Про атмосферу, яка панувала на реколекціях, розповідає Надія Онищук (м. Бердичів), одна із учасниць: «На реколекціях було дуже цікаво, панувала дружня атмосфера, програма хоча і була насиченою, але стомитись, мабуть, ніхто не встиг. Сестри, які прийняли нас у своєму монастирі зустріли нас дуже привітно. В монастирі було прохолодно, але під кінець першого дня це трохи відійшло на другий план, оскільки теплота, яка йшла від молитви, спілкування та пісень зігріла всіх. У буденному житті так не вистачає спілкування з людьми, які прагнуть бути ближче до Бога, а реколекції нам дають змогу зрозуміти, що ми є не одні такі».

На закінчення реколекцій усі присутні поділилися своїми враженями, о. Ігор уділив усім благословення святим єлеєм, а с. Бернадета, ЧСВВ подарувала пам’ятні сувеніри. 

Підготував о. Ігор Гріщенко







Категорія: Новини протопресвітерства | Переглядів: 1191 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів