Четвер, 28.03.2024, 14.56.59
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2013 » Липень » 10 » "Веселі канікули" у Житомирі
17.04.49
"Веселі канікули" у Житомирі

У Житомирі при монастирі сестер Василіянок  у рамках святкування Року Віри, пройшли "Веселі канікули з Богом". Продовжуючи естафету "Веселих канікул " у Житомирському протопресвітерству  юні житомиряни протягом тижня мали можливість відпочивати в особливому товаристві, у світлі євангельських слів "Віра без діл мертва" (Як.2.26).

- Відпочивати з Богом - це чудово! – розповідають сестри-монахині. - У перший день ми зустрічалися з Особою, яка нас безмежно любить – з  Богом. Всі наступні дні старались поглиблювати нашу віру і дружбу з Ним через молитву, Слово Боже; різні ігри, інсценізації, ну і звичайно ж спільна творча праця.

Кожен день був різним, а тому і цікавим для дітей. За словами батьків, діти з нетерпінням чекали наступного дня "Веселих канікул". Кожний знайшов для себе нових друзів, і найкращого Друга – Ісуса.

- Ми всі разом ходили на річку, багато купалися. – підхоплюють розмову діти. – Ми ділилися добрими, солодкими словами, також і з ближніми на вулиці, роздаючи цукерки з прикріпленими до них цитатами.

- Це справді було великою несподіванкою для людей, що діти роздавали духовну поживу – цитати зі Святого Письма, вислови Святих прикріплені до цукерок.- продовжують сетри.

Вкінці тижня діти з великою цікавістю дізнавались про своїх таємних друзів, які напротязі "Веселих канікул з Богом" писали листи і дарували подарунки.

На завершення канікул після вручення пам'яток, всі прощалися біля багаття.
























Категорія: Новини парафії | Переглядів: 2185 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів