Четвер, 28.03.2024, 13.48.17
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2010 » Липень » 30 » Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства
23.14.33
Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства

Відбувся перший християнський табір для молоді житомирського протопресвітерства

Пекуче сонце, лагідний вітерець, теплий дощик… все це характеризує найкращу пору року для молоді та дітей – літо. Молоді люди, котрі саме в цей період отримують хорошу можливість відпочинку від навчання, завжди очікують на нові пригоди, знайомства, враження. 
Однією з таких можливостей став літній християнський молодіжний табір, що проходив з 21 по 25 липня у селищі міського типу Вакуленчук, Чуднівського району, Житомирської області. Підготовили та провели табір священики деканату Ігор Гріщенко та Роман Шкрібенець при підтримці Молодіжної комісії Київської Архиєпархії.  До проведення табору долучилась також міжнародна молодіжна організація YMCA (Християнська Асоціація молодих людей), головою якої у Житомирі є п. Тамара Коц. Велику допомогу  у його організації та проведенні надали командир частини А2365 смт. Вакуленчук Федоренко О. М та п. Людмила Тичинська, власниця кафе «Лісне».     
У таборі взяли участь близько тридцяти молодих людей з Житомира та Бердичева, села Великі Коровинці та селища Вакуленчук, Чуднівського р-ну, а також села Жежелів, Козятинського р-ну, Вінницької області.
Впродовж п’яти днів хлопці та дівчата не тільки відпочили тілом, але і збагатилися емоційно та духовно. Кожен день розпочинався Святою Літургією, під час якої виголошувалася проповідь відповідно до теми дня. Опісля – катехизація під проводом братів Львівської Духовної семінарії Золотого Василя та Пендзея Володимира, ігри, забави, сценки, конкурси, купання у озері, навчання насичували програму кожного дня. А ввечері усі збиралися довкола ватри або зустрічалися разом під час таборової дискотеки. Також присутні отримали хорошу можливість дізнатися про монаше життя із уст сестри Бернадети (Дверницької), ЧСВВ з житомирського Свято-Введенського монастиря. На закінчення табору учасники одержали на згадку про нього пам’ятки та цікаві книги. 
Незважаючи на спеку, кожен отримав велике задоволення від перебування у таборі. Нові друзі, нові переживання, нове захоплення, по-новому відчуття правди, добра та краси в дійсності заохотили молодь ще краще призадуматися над своїм життям: з Ким потрібно йти по своїй дорозі та до якої мети прагнути. 
З великим небажанням молоді люди покидали табір у Вакуленчуку, та у їхніх серцях і душах залишилось велике бажання наступного року також провести час  у цьому прекрасному місці разом із Христом та Його друзями.
Категорія: Новини протопресвітерства | Переглядів: 2170 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мирослава  
0
молодці, бажаю і надалі працювати в такому дусі

Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів