Четвер, 28.03.2024, 12.47.55
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Цікаві статті [19]
Новини протопресвітерства [23]
Новини парафії [70]
Церковне життя [58]
Мудрі думки [2]
 
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Збори духовенства Житомирського протопресвітерства
21.31.03
Збори духовенства Житомирського протопресвітерства

Збори духовенства Житомирського протопресвітерства

12 лютого у храмі святого Василія Великого міста Житомира відбулися збори духовенства Житомирського протопресвітерства під головуванням протопресвітера Віталія Сидорука. На зборах були присутні п’ятеро священнослужителів протопресвітерства.

Головною темою зборів було зречення Блаженнішого Любомира з уряду Верховного Архиєпископа УГКЦ. Священики отримали всю необхідну інформацію щодо цієї неординарної події, а також дістали необхідну кількість спеціального випуску газети «Наш собор», що була присвячена цій події, та яку тепер можна придбати у кожній парафії УГКЦ Житомирської області.

Після обговорення загальноцерковних подій священики приступили до обговорення справ у протопресвітерстві. Підсумовано результати праці на парафіях протопресвітерства, та зроблено певні висновки, а також аналіз того, що з певних причин не вдалося зробити. Багато часу було приділено обговоренню питань молодіжної комісії Київської Архиєпархії. Зокрема вирішено у квітні  провести  реколекції для молоді Житомирського протопресвітерства, а у липні II-й деканальний молодіжний табір у  смт. Вакуленчук. Були дані відповідні доручення священикам по підготовці і проведенню вищезгаданих заходів. Розглядалися питання підготовки до архиєпархіяльної прощі до Вишгороду, а також активізації діяльності молитовних груп на парафіях.

На закінчення отець Віталій подякував духовенству протопресвітерства за вчасно виконані розпорядження Владики та канцелярії Архиєпархії, а також звернув увагу окремих священиків на існуючі недоліки у звітності за минулий рік та невиконані завдання цього року.

Закінчилося зібрання спільною молитвою.

Категорія: Новини протопресвітерства | Переглядів: 965 | Додав: Panzerjager | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
© Парафія св. Василія Великого УГКЦ м. Житомира 2024

Наше опитування
Я переглядаю цей сайт
Всього відповідей: 453

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук


Каталог україномовних сайтів